Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova i-a premiat pe elevii din ţara vecină care au obţinut rezultate la olimpiadele de Limba şi Literatura Română şi Istoria Românilor

Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova i-a premiat, miercuri, pe elevii din ţara vecină care au obţinut rezultate la olimpiadele de Limba şi Literatura Română şi Istoria Românilor.

În cadrul ceremoniei organizate de DRRM şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării de la Chişinău, secretarul de stat Adrian Dupu şi-a exprimat dorinţa ca acest eveniment să devină unul tradiţional, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova.

„Ţara se bazează pe voi. Tocmai de aceea, DRRM vă premiază şi vă arată toată aprecierea. Voi veţi fi cei care veţi conduce destinele societăţii, ale ţării, ale Europei, de ce nu”, a fost mesajul secretarului de stat Adrian Dupu, transmis tinerilor prezenţi, conform sursei citate.

Cei 78 de olimpici din Republica Moldova au fost recompensaţi de DRRM cu e-book-uri reader, smart-watch-uri, boxe portabile şi căşti.

La eveniment au fost prezenţi, pe lângă secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, ambasadorul României la Chişinău, Cristian Leon Ţurcanu, consilierul prezidenţial Sergiu Nistor, ministrul moldovean al Educaţiei şi Cercetării, Anatolie Topală, şi Ioan Cristescu – directorul Muzeului Naţional al Literaturii Române.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare