Deputat, APEL pentru vaccinare: Vă recomand, dragii mei, și vă rog pe toți să mergeți să vă imunizați

Barbu apel vaccinare

Deputatul PNL de Teleorman, Cristi Barbu, a făcut un apel către teleormăneni, la responsabilitatea lor și la spiritul lor civic”, pentru a se vaccina.

  • Barbu: Fiți parte a efortului comun de a opri răspândirea virusului SARS-CoV-2, din cauza căruia multe persoane și-au pierdut viața și foarte multe au rămas cu sechele pe toată durata vieții lor.
”Etapa a II -a de vaccinare împotriva COVID-19 a intrat în linie dreaptă, în județul Teleorman.
Au fost organizate centre de vaccinare și au fost verificate de specialiștii în sănătate în toate orașele și municipiile teleormănene: în Alexandria avem 2 fluxuri de vaccinare, în Roșiorii de Vede, în Turnu Măgurele, în Zimnicea și în Videle.
  • Astăzi, au ajuns în județul nostru, de la DSU, o parte dintre materialele sanitare necesare, urmând ca mâine să sosească și dozele de vaccin anti-COVID.
În zilele următoare vor mai fi deschise alte cinci centre de vaccinare în mediul rural, mai exact la Talpa, la Balaci, la Olteni, la Cervenia și la Botoroaga”, a scris deputatul PNL Cristi Barbu pe facebook.
  • Barbu: Vă recomand, dragii mei, și vă rog pe toți să mergeți să vă imunizați. Așa vom salva vieți, așa vom opri această urgie!