Deputat de Gorj, după anunțul lui Orban legat de RENUNȚAREA totală la energia pe cărbune: voi folosi toate pârghiile legale de a opri acest plan al Guvernului PNL, de distrugere a Complexului Energetic Oltenia

Deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber, a reacționat la anunțul premierului Orban legat de renunțarea totală la energia pe cărbune, precizând că v-a folosi toate pârghiile legale de a opri acest plan al Guvernului PNL, de distrugere a Complexului Energetic Oltenia.

  • ”Principala noastră direcție, o spun de acum, va fi investiția în proiecte publice, în proiecte de mare infrastructură și în materie de energie. Vom renunța total la energia pe cărbune și trebuie să trecem noile tipuri de energie.”, a spus Ludovic Orban, la Digi 24.

”PNL a recunoscut lucrul pe care eu l-am tot spus în ultimele luni de zile, că n-a avut nicio clipă intenția de a salva CE Oltenia. Ludovic Orban știe una și bună: că principala direcție este să se renunțe total la energia pe cărbune și să se treacă la noile tipuri de energie.

  • Eu personal, ca și parlamentar de Gorj, voi folosi toate pârghiile legale de a opri acest plan al Guvernului PNL, de distrugere a Complexului Energetic Oltenia.

S-au gândit vreo clipă cei din PNL, ce vor face zecile mii de angajați ai companiei și ai firmelor care depind de Complexul Energetic Oltenia?”, a scris Weber pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare