Deputat PSD, Ioana Bran: Ceea ce s-a întâmplat în sectorul 1 al Capitalei este de inimaginabil!

Deputatul PSD, Ioana Bran, susține că ceea ce s-a întâmplat în sectorul 1 al Capitalei este de inimaginabil, asta pentru că nimeni nu poate intra noaptea în sala cu sacii cu buletine de vot, saci sigilați și puși sub pază într-o încăpere.

„Cu atât mai mult, să plece cu saci în spate! Ipocrizia candidatului USR la funcția de primar este uriașă. Dna Armand cerea în 2016 renumărarea voturilor, dar acum, când colegii săi de partid au fost prinși asupra faptului și văzuți de întreaga țară, refuză acest lucru. Iar șeful de partid al dnei Armand, Dan Barna, care pozează neîncetat în apărătorul legii, cataloghează acest scandal ca fiind un „circ penibil”. Este rușinos jocul acestor oameni care acționează, iată, #noapteacahoții!

Cred că este cel mai mare scandal electoral care s-a întâmplat vreodată în România ultimilor 30 de ani. Este foarte posibil ca ceea ce am văzut la sectorul 1 să fie o parte a unei fraude de proporții care a viciat procesul electoral din București. Situația nu poate fi tolerată, este datoria autorităților să intervină urgent și cu fermitate!”, se arată pe pagina de Facebook a Ioanei Bran.