Deputatul Budăi(PSD): Ministrul ZERO Ghinea a făcut un PNRR atât de prost încât am ajuns ca în bancurile de la Radio Erevan. Adică nu luăm bani, ci dăm!

Marius Budăi PSD

Deputatul PSD Marius Budăi, a declarat vineri, într-o postare pe facebook, că ”Ministrul ZERO Ghinea a făcut un PNRR atât de prost încât am ajuns ca în bancurile de la Radio Erevan. Adică nu luăm bani, ci dăm! Că doar s-a mărit contribuția la UE de la 1,2% din PIB la 1,4% din PIB”.

  • Budăi: Când citești observațiile Bruxelles-ului la PNRR-ul românesc constați că sunt inclusiv greșeli de matematică elementară, de clasa a doua.

Parlamentarul social-democrat menționează în aceeași postare că specialiștii de la CE s-au plictisit ”să îi dea lui Cîțu și lui Ghinea cu PNRR-ul în cap, așa că, pur și simplu, îi trimit la școala primară!”

”Mai grav e că observațiile au venit încă de acum șase zile, iar între timp domnul Ghinea mințea, de la tv, poporul, în față, că totul e lapte și miere, când el știa, de fapt, că PNRR e, iar, praf!”, mai scrie Budăi pe facebook.

Budăi: Domnule Cîțu, domnule Ghinea, plecați acasă!