Deputatul Cristescu – REACȚIONEAZĂ după revenirea ”nestatutară” a lui Mircea Govor la șefia PSD Satu Mare: Acest individ arestat și certat cu legea a preluat abuziv conducerea organizației județene

Deputatul social-democrat de Satu Mare, Radu Cristescu, a reacționat la finalul săptămânii trecute, după ședința în urma căreia s-a anunțat faptul ca Mircea Govor este noul președinte interimar al PSD, afirmând că alegerile sunt nestatutare.

Conform presei locale(obiectiv-sm.ro), Cristescu își păstrează punctul de vedere și acum, după prima ieșire publică a noii echipe de conducere a PSD, despre care afirma ca de fapt e doar o păcăleală, chiar dacă alegerile ar fi fost statutare, cei aleși nu au fost confirmati de conducerea centrală.

“Acest individ pe numele lui Govor a preluat abuziv conducerea organizației județene a PSD, organizând un simulacru de alegeri fără acordul conducerii partidului, pacalindu-i pe ceilalți membrii ai Biroului Politic Judetean ca este legal și statutar ceea ce face.

De altfel nici nu ne puteam astepta la altceva de la Govor, un om care toată viața lui a încălcat legea, fiind și arestat pentru asta. Iar toate acestea le-am arătat și susținut cu probe în prezentările mele publice de până acum.

  • Din păcate prin ceea ce a făcut pune intr-o lumină proastă organizația județeană și tot partidul, atât în fata alegătorilor cât și în fata conducerii centrale.” afirmă deputatul Radu Cristescu, conform obiectiv-sm.ro

Reamintim că vineri, 1 octombrie, la sediul PSD Satu Mare a avut loc o sedinta a Biroului Politic Judetean, considerată nestatutară de către parlamentarul Radu Cristescu.Intrucat Radu Moldovan, presedintele Organizatiei Judetene s-a retras de la interimatul din Satu Mare, a fost aleasa o noua conducere. Astfel, Mircea Govor a fost ales presedinte, Gabriel Les si Ionut Onet – prim-vicepresedinti.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare