Deputatul Cristescu – VIRULENT la adresa USR: După ce au făcut ţara asta praf – vin şi îl ceartă pe ministrul Popescu(PNL) de parcă ei au fost pe altă planetă

Deputatul social-democrat Radu Cristescu a acuzat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, reprezentanţii USR că ‘au făcut praf ţara’, menţionând că aceştia ‘îl ceartă’ pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, de acest dezastru ‘de parcă ei au fost pe altă planetă’, iar deputatul USR PLUS Cristina Prună a afirmat că aceste declaraţii reprezintă ‘o confirmare a frăţiei dintre PSD şi PNL’.

  • ‘Am rămas blocat, siderat de tupeul şi nesimţirea celor de la USR, nu că ar fi noutate acest lucru – mai ales de tupeul şi nesimţirea domnişoarei Prună, care, după ce au făcut ţara asta praf sau magiun, vin şi îl ceartă pe Popescu, nu că nu ar fi nevinovat domnul Popescu de dezastru, de parcă ei au fost pe altă planetă.

Ştim cu toţii de atâţia ani – nesimţirea, tupeul, gura mare şi tobele au ridicat USR, un partid care a intrat în Parlament cu 4%, dar deja este prea mult’, a afirmat Cristescu, la dezbaterea de la ‘Ora Guvernului’, la care a participat ministrul Energiei, Virgil Popescu.

În replică, deputatul USR PLUS Cristina Prună a spus că afirmaţiile reprezentantului PSD sunt ‘o confirmare a frăţiei dintre PSD şi PNL’.

‘Din ceea ce am văzut aici, din partea colegului de la PSD, este din nou o confirmare frăţiei pe care am văzut o zilele acestea PSD – PNL. Nu mai spun că vechea clasă politică, printre care şi PSD şi miniştri pe care dumneavoastră i-aţi susţinut la energie, nu au făcut absolut nimic în 31 de ani, nu au făcut investiţii şi au numit politic oameni în consiliile de administraţie, au căpuşat aceste companii de stat’, a spus Cristina Prună.

Sursa: pressonline.ro

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare