Deputatul Dumitru Coarnă: Mulți dintre politicieni sunt apăsați de problemele penale pe care le au, DNA este o structură politică subordonată lui Iohannis; atunci aceste dosare sunt folosite pentru a impune diverse decizii; Iohannis este controlat de axa Viena-Berlin-Bruxelles

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, deputatul independent Dumitru Coarnă a analizat situația actuală a politicii din România, în contextul jocurilor politice pe care le fac guvernanții din pricina rotativei guvernamentale, scrie solidnews.ro.

Se dă lupta finală dintre PSD și PNL, miza principală fiind ocuparea unor ministere cheie. Se zvonește că Marcel Ciolacu nu prea își dorește funcția de premier, de teama de a nu scăpa PSD-ul din mână.

Guvernul Ciucă a trecut în această dimineață hotărârea de guvern prin care este prelungită cu 15 ani licența OMV Petrom pentru extracția de petrol și gaze. Deși pare că decizia îi aparține în special lui Klaus Iohannis, el fiind cel mai apropiat de austrieci, Dumitru Coarnă a subliniat că oricine s-ar fi aflat în poziția de premier, fie că era Ciucă, fie că era Ciolacu, ar fi făcut aceeași mutare. Toți politrucii, șantajabili și pasibili de închisoare, execută ordinele venite de mai sus.

„Mulți dintre politicieni sunt apăsați de problemele penale pe care le au. Iar DNA-ul este o structură politică subordonată într-o oarecare măsură președintelui Iohannis și atunci aceste dosare sunt folosite pentru a impune diverse decizii. Iohannis este controlat de axa Viena-Berlin-Bruxelles”, a explicat deputatul Dumitru Coarnă.

Singura soluție prin care țara ar putea să-și revină, având în vedere că în toate domeniile majore ne scufundăm, cel mai grav afectându-ne problemele grave din economie, ar fi să vină la putere un partid suveranist care să țină cu adevărat la România și la români. Totodată trebuie să se reducă semnificativ numărul funcționarilor din aparatul de stat, rămânând oamenii cu adevărat valoroși și pricepuți.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare