joi, ianuarie 20, 2022

Deputatul Dumitru Coarnă (PSD) reiterează: Nu voi vota certificatul verde

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a reiterat, într-o emisiune la Realitatea Plus, că va vota împotriva certificatului verde, scrie R3media.

Astfel, chiar dacă PSD a intrat la guvernare și partidul deține inclusiv funcția de ministru al Sănătății, Dumitru Coarnă s-a declarat împotriva introducerii în România a certificatului verde:

„Eu o să votez contra acestui certificat verde, indiferent de forma lui. Lăsăm dreptul la opțiune. Cu cât a crescut rata de vaccinare, a crescut și rata de infectare, a crescut și cea de mortalitate. E statistică. În România se moare din cauza sistemului de sănătate care este în colaps. Eu îmi pun o singură întrebare: Dacă persoana vaccinată moare și e puternic încărcată cu acest virus, care e scopul? Am o problemă, izolez tot, nu vaccinați și nevaccinați. Am văzut şi o idioţenie, făcuseră un gard de sârmă, adică virusul se oprește în sârmă (cu referire la Kaufland -n.r.)… Suntem sănătoși?! Eu o să votez împotrivă. Aceasta e opinia mea și acesta va fi votul meu. Am fost în teritoriu și 100% din oameni mi-au spus să nu votez certificatul verde. Am vorbit, credeți-mă, cu destui“, a precizat deputatul Coarnă.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner