sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Deputatul Horia Țuțuianu, de Ziua Culturii Naționale: Astăzi avem datoria de a-i onora, de a ne aminti că au fost cândva un Eminescu, un Brâncuși, un Grigorescu, genii care au atins nemurirea, prin creațiile lor.

Deputatul PSD, Horia Țuțuianu, a transmis sâmbătă un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Naționale, 172 de ani de la nașterea marelui Eminescu, în care a spus că această zi o dedicăm tuturor acelor valori materiale și spirituale ce ne definesc ca națiune: Suntem un popor bogat. Am avut și avem personalități, opere de artă care au vorbit despre România peste tot în lume.

Țuțuianu: Astăzi avem datoria de a-i onora, de a ne aminti că au fost cândva un Eminescu, un Brâncuși, un Grigorescu, genii care au atins nemurirea, prin creațiile lor.

”15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale, 172 de ani de la nașterea marelui Eminescu!

O zi pe care o dedicăm tuturor acelor valori materiale și spirituale ce ne definesc ca națiune. Suntem un popor bogat. Am avut și avem personalități, opere de artă care au vorbit despre România peste tot în lume.

Astăzi avem datoria de a-i onora, de a ne aminti că au fost cândva un Eminescu, un Brâncuși, un Grigorescu, genii care au atins nemurirea, prin creațiile lor. Avem datoria de a ne respecta artiștii care prin fiecare operă realizată îmbogățesc patrimoniul național, de a-i încuraja în a crea, de a-i aprecia.

La mulți ani, români care aveți darul de a transforma lucrul simplu în artă!”, a transmis parlamentarul social-democrat pe pagina sa de facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner