Deputatul Natalia Intotero: Măsurile economice şi sociale ale PSD, în valoare de aproximativ 3,5 miliarde de euro, demonstrează aplecarea actualei coaliţii de guvernare asupra nevoilor reale ale românilor

Deputatul social-democrat Natalia Intotero spune, într-o postare pe Facebook, că  măsurile economice şi sociale ale PSD, în valoare de aproximativ 3,5 miliarde de euro, demonstrează aplecarea actualei coaliţii de guvernare asupra nevoilor reale ale românilor.
  • „Sprijin pentru România – un viitor mai bun pentru români
Când se vrea, se poate. Măsurile economice şi sociale ale PSD, în valoare de aproximativ 3,5 miliarde de euro, demonstrează aplecarea actualei coaliţii de guvernare asupra nevoilor reale ale românilor. Pachetul „Sprijin pentru România!” devine realitate!
În pofida declaraţiilor din spaţiul public ale unor foşti preşedinţi de partid, soluţiile PSD sunt cât se poate de reale şi necesare. Astăzi, 13 aprilie, Parlamentul României a adoptat primele măsuri din pachetul de politici publice conceput pentru creşterea nivelului de trai. În primul rând, se va dubla cota de hrană pentru pacienţii din spitale, de la 11 lei cât este acum la 22 de lei. Acest lucru se va întâmpla începând cu 1 iunie.
  • Un alt proiect de lege votat în Parlament prevede aplicarea în agricultură şi în industria alimentară a modelului de salarizare din domeniul construcţiilor, cu salariu minim de 3.000 de lei brut şi cu scăderi de taxe la toate celelalte salarii din sector. Avem mulţi meseriaşi şi specialişti în domeniile respective, dar sperăm să încurajăm o creştere şi mai mare în ceea ce priveşte resursa umană.
Nu în ultimul rând, Ministerul Finanţelor a prezentat proiectul ajutoarelor de stat pentru investiţii majore în economie. Practic, se va relua schema de ajutor de stat pentru firmele care fac investiţii de peste 1 milion de euro. Promovăm investiţiile, iar mediul de afaceri trebuie să ştie că administraţia publică din România le este un real partener de dezvoltare.
  • Niciunul dintre cei care atacă astăzi măsurile concrete propuse de noi pentru ridicarea nivelului de trai al românilor nu a făcut mai mult. Partidul Social Democrat îşi va duce mai departe politicile publice îndreptate către bunăstarea românilor. Acesta este doar începutul”, scrie Intotero.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare