Deputatul PNL Antonel Tănase, despre plecarea lui Berbeceanu de la Prefectura Capitalei: Are toată considerația noastră pentru felul cum a administrat în ultimele luni situația pandemică

Fostul secretar general al Guvernului Orban, deputatul PNL Antonel Tănase, a avut o recție pe facebook, după ce Traian Berbeceanu și-a anunțat plecarea din funcția de prefect al Capitalei.

  • Antonel Tănase: Traian Berbeceanu are toată considerația noastră pentru felul cum a administrat în ultimele luni situația pandemică și va rămâne un model de Prefect greu de înlocuit.

Deputatul PNL consideră că Berbeceanu este simbolul luptei anticorupție și al luptei împotriva criminalității organizate iar Partidul Național Liberal a fost onorat să îl susțină în poziția de Prefect al Capitalei.

”Dincolo de profesionalismul și integritatea dovedite în funcția de Prefect, domnul Berbeceanu știe cum să vorbească cu oamenii și cum să și-i apropie, bucurându-se de simpatia tuturor, indiferent de culoarea politică.

Un lucru pe care l-am admirat la domnul Berbeceanu a fost tocmai acesta, că ne unea prin simplul fapt că era apreciat și respectat de oricine”, a scris fostul secretar general al Guvernului Orban pe facebook.

  • Deputatul PNL a transmis un mesaj și ”partenerilor din USRPLUS”: Baftă și inspirație pentru înlocuirea lui Traian Berbeceanu cu cineva cel puțin la fel de carismatic și de competent!Să ne reauzim sănătoși!

News Alert / Berbeceanu și-a anunțat plecarea de la Prefectura Capitalei: Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare