duminică, iunie 26, 2022

Deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu: Statul român are control inclusiv la nivelul companiilor care extrag gazul. Vânzarea gazului în România este prioritară!

Deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu scrie, marți, pe Facebook, că în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Buget Finanțe, a dezbătut astăzi în comisiile de buget, finanţe şi pentru industrii ale Camerei Deputaţilor modificările la Legea Offshore. El arată că statul român are control inclusiv la nivelul companiilor care extrag gazul, iar vânzarea gazului în România este prioritară. 
  • ”Este un proiect pe care l-am susținut în totalitate, privind din perspectiva câștigului real pe care îl aduce României și Constanței. Vorbim în primul rând despre venituri importante la bugetul național, despre o cantitate mai mare de gaz pentru populație și pentru economie, premisă esențială a stabilizării sau scăderii prețurilor, despre mii de locuri de muncă nou create”, spune deputatul.
El precizează că speculațiile nu-și au rostul pe acest subiect.
  • ”Statul român, așa cum am mai spus, va avea drept de preempțiune asupra achiziției de gaz. Statul român are control inclusiv la nivelul companiilor care extrag gazul. Vânzarea gazului în România este prioritară!”, spune Țuțuianu.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner