Deputatul Radu Cristescu, acuzații la adresa fostului președinte PSD Satu Mare, Mircea Govor: Și-a vândut firma unui cetățean SUDANEZ ca să scape de pușcărie!

Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu îl acuză pe fostul președinte al Organizației Județene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, că și-ar fi vândut o firmă, care ar fi fost vizată într-o anchetă penală, către un cetățean sudanez.

  • Radu Cristescu:Când hoțul strigă „Hoții!”(o întrebare pe zi pentru individul Mircea Govor)

Parlamentarul a prezentat și mai multe documente din care reies detaliile tranzacției, transferul acțiunilor la cetățeanul sudanez.

Documentele le puteți vedea AICI

Cristescu: Individul Govor Mircea recurge la metoda clasică a celor de teapa lui, adică își vinde firma unui cetățean SUDANEZ, Ibrahim Ali Mohamed Hussein, ca să scape astfel de pușcărie!

cetatean sudanez”Cu niște ani în urmă, primind semnale de la amicii lui din Poliție și Garda Financiară că treaba e cam groasă și că firma lui e vizată într-o anchetă legată de evaziune fiscală și datorii uriașe la bugetul de stat, individul Govor Mircea recurge la metoda clasică a celor de teapa lui, adică își vinde firma unui cetățean SUDANEZ, Ibrahim Ali Mohamed Hussein, ca să scape astfel de pușcărie!”, a precizat deputatul Cristescu într-o postare pe facebook.
Acuzațiile parlamentarului au continuat la adresa lui Govor: ”Asta cum se mai numește, Govore? Majoritatea oamenilor de afaceri din Satu Mare și-au plătit taxele la stat, ca să ai tu, Govore, de unde să-ți umfli averea! Cei care n-au avut protecția ta au falimentat, iar acum ascultă cu scârbă predicile tale de lup moralist.”
Transfer Firma Govot Sudanez
  • Radu Cristescu: Dar tu, Govore, ești obișnuit cu de-astea…acuma încerci să vinzi și partidul UDMR-ului, ca să-ți fie ție bine, cu buzunarele pline, pe spinarea celor care au muncit din greu pentru acest partid.