Deputatul Vlad Popescu Piedone – IRONII după ce viceprimarul Sucevei a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de primărie: N-aveai 5.000 de lei? (Hai… 6.000?)N-aveai?

Viceprimarul USR-PLUS din Suceava deputat Popescu
Teodora… Yamaha, viceprimar al Sucevei – Am așteptat sa îți pui bagajul pe Yamaha și sa te duci… Sa lași Suceava și Bucovina nepătata cu aroganta!, scrie deputatul de Suceava Vlad Popescu Piedone, pe facebook.

Parlamentarul îi transmite viceprimarului că ”… poate ca un puști grozav si sărac a visat motocicleta aia…Poate ca o puștoaica a visat-o…Din biroul tău de sus, de acolo… te-ai gândit, Teodora, ca ai frânt visurile unor tineri pasionați de motoare? Cum ai putut?”.

  • Vlad Popescu Piedone: N-aveai 5.000 de lei? (Hai… 6.000?)N-aveai?

Parlamentarul de Suceava continuă ironiile la adresa viceprimarului, transmițându-i că putea să facă o rată cu ”buletinul” și ar fi avut Yamaha ei: ”Pai ți-i dădeau cu buletinul, Teodora! Credit cu câțiva zeci de lei rata lunară! Și… aveai Yamaha ta, fără o așa tombola!!!!”

”Te-ai bucurat???
Bravo!Ești mai bogata c-o Yamaha!!! Dar… ce ai realizat, doamna???
Apropos, Teodora: De ce crezi ca te-au ales sucevenii? Crezi ca n-aveau câștigători la tombole???
D-aia?
Ți-as mai spune…
  • Așa tânăr cum ma vezi… am principii radical opuse alor tale! As continua sa-ți explic, dar mi-e mila…”, i-a mai transmis deputatul viceprimarului câștigător.
”Nu-mi plac campionii de carton!…
  • Pentru tombola și pentru Yamaha… îți recomand sa mergi la Sfânta Spovedanie! Suntem in Bucovina, Teodora, draga… Și Dumnezeu te iartă!”, conchide Vlad Popescu Piedone, postarea de pe facebook.

PURĂ COINCIDENȚĂ?! Viceprimarul USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie