sâmbătă, decembrie 2, 2023

DEZASTRU LA PRIMĂRIA ARAD: ZERO fonduri europene vor fi atrase în 2018

Conform prezentării datelor din bugetului localității și a informațiilor furnizate de către deputatul de Arad, Dorel Căprar, rezultă faptul că municipiul Arad nu va încasa niciun euro, în 2018, din fonduri europene.

Conform jurnaliștilor livearad.ro, primăria Arad a emis două comunicate de presă prin care se recunoaște faptul că Aradul nu ia niciun euro din fonduri europene în 2018, confirmând și declarațiile deputatului Dorel Căprar.

Conform acelorași surse, aceste informații au fost confirmate de către reprezentanții primăriei Arad și de către un consilier local, care nu au fost în stare să dea exemple de investiții importante realizate în municipiul Arad, în anul 2018, pe fonduri europene.

Dorel CăprarPreședintele comisie de apărare din Camera Deputaților, deputatul PSD, Dorel Căprar ne-a declarat legat de aceste informații că,”…din păcate, nici 2018 nu face excepție, iar cei care au avut curiozitatea să răsfoiască bugetul municipiului pentru acest an vor vedea că avem un mare ZERO în dreptul fondurilor europene. Dacă e vorba de Fondul European de Dezvoltare Regională, avem ZERO atât în dreptul plăților ce urmează a fi efectuate în anul curent, cât și în dreptul plăților aferente anilor anteriori. Că e vorba de Fondul Social European, din nou ZERO, atât pentru 2017, cât și pentru 2018. Aceeași situație în cazul programelor comunitare finanțate în perioada 2007-2013 și a celorlalte programe care în prezent se află la dispoziția administrațiilor locale.”   

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner