DEZVĂLUIRI / USR reclamă ca FAKE NEWS propria comunicare

FAKE NEWS USR

În mediul online a apărut un articol interesant în care sunt dezvăluite mai multe detalii incredibile legate de faptul că USR-ul plătește diverse articole pentru a fi promovare pe Facebook, pentru care îi condamnă pe ceilalți, ca să atragă atenția că pe internet cineva distribuie FAKE NEWS cu ei.

  • Concret – USR a ajuns să reclame ca FAKE NEWS propria comunicare – finanțată pe facebook chiar de USR.

victimizare-USR

postari-sponsorizate

Imaginea cu postarea finanțată de USR – prezentată ca FAKE NEWS cu ei – este chiar postarea de pe G4Media în care a lor Cosette Chichirău îl acuză pe Barna de fraudă.

  • ”Da, deci fake news e de fapt, un articol al unui site de știri, promovat de o grupare de pe internet, ALTA decât a lor, prin urmare, promovări nasoale, spre deosebire de promovările USR, care sunt promovări din acelea bune, în interesul poporului.”, a arătat cetin.ro

usr fake news problemaProblema cu acestă strategie încercată de USR, chiar amuzantă,  a apărut în momentul în care oamenii au început să îi sancționeze pentru comportamentul acesta eratic.

”Și foarte bine că o fac. Poate își aduc aminte că un partid ar trebui să aibă doctrină, idei. Pe pagina Fără Penali e doar o dulce UITE CUM TOȚI NE FURĂ., au concluzionat cei de la blogul citat.

inca o victimizare-USR

Sursa: cetin.ro