joi, martie 23, 2023

DOCUMENT BOMBĂ: DNA avea acces la conturile românilor!

Un document bombă a fost prezentat în emisiunea „Sinteza Zilei” despre cum DNA a avut acces la conturile românilor, respectiv la baza de date ANAF.

 „Având în vedere prevederile articolului 184, Cod de procedură penală, potrivit cărora procurorii au acces direct la bazele electronice de date deținute de organele administrației de stat, și în considerarea colaborării în domeniul combaterii criminalității economico-financiare,

  • vă solicităm demararea demersurilor necesare pentru emiterea credențialelor (user și parolă) care să permită accesul lucrătorilor din cadrul DNA la bazele de date INFOPC, INFORMAȚII FISCALE, TABLOU DE BORD și clynx aflate în administrația ANAF. Persoanele desemnate de DNA pentru coordonarea acestui proiect sunt Marius Bulancea, consilier al procurorului-șef de direcție și Corneliu Sterea, șef birou IT.

Cu deosebită considerație, Procuror-șef direcție, Laura Codruța Kovesi”, se arată în documentul care poartă antetul Direcției Naționale Anticorupție și este adresat Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Citește și articolul publicat de antena3.ro accesând link-ul de mai jos

Document: Kovesi și DNA, acces la baza de date ANAF

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner