sâmbătă, decembrie 2, 2023

DOCUMENTE Radu Cristescu a prezentat dovada că Traian Băsescu a luat bani din vânzarea FLOTEI

Deputatul Radu Cristescu prezentat documentele de unde reiese câți bani a încasat fostul președinte Traian Băsescu din vânzarea FLOTEI și ”lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde el și acoliții au furat sute de milioane de euro”.
  • Cristescu afirmă că ”Băsescu a dat în judecată SPP pentru a cere privilegiile nemeritate”.

”Băsescule, A trecut Săptămâna Mare, a trecut Pastele, a trecut și 1 Mai, iar tu nu ai catadicsit sa răspunzi! Astfel, mă văd nevoit să arat românilor cât de HOȚ ești…și asta e doar începutul! În alta ordine de idei, ca jigodie ce ești, dai in judecată SPP-ul și îți ceri privilegiile nemeritate…ai nevoie de pază. Îți e frică ca te scuipa lumea când ieși din casă, turnatorule?”, scrie Cirstescu pe Facebook.
  • Deputatul continuă: ”Acum îți voi prezenta documentele, de unde reiese câți bani ai încasat din vânzarea FLOTEI și unde. De asemenea, voi prezenta lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde tu și acoliții tai ați furat sute de milioane de euro.
Radu Cristescu mai scrie că degeaba ”a dat ordin sa dispară documente din dosarul FLOTA, unele mai exista!”
  • ”Reamintesc opiniei publice ca dosarul FLOTA contine 115 volume însumând 31.435 de pagini care demonstrează cum a furat Traian Băsescu FLOTA ROMÂNIEI. Ce zici Petroave, unde e locul tău?”, mai scrie Cristescu.
spot_img

8 COMENTARII

  1. Lui Traian Băsescu i-ar trebui zece vieți de stat la pușcărie ca să-și ispășească pedeapsa pentru tot răul făcut poporului român , cea mai malefică ființă umană născută pe pământul României din toate timpurile ! 😡😡😡😡🔥🔥🔥🔥

  2. Călătoream cu trenul cred prin 2004 și în compartiment era un domn în vârstă cu care am intrat în discuție.Spunea despre Băsescu că la revenirea în țară ,din cursa avea echipajul complet,la plecare in schimb caută personal sa completeze echipajul. Știți de ce? Dădea note informative la securitate! El.fusese directorul Portului Constanța!

  3. Cristescule, spui lucruri de mult stiute, dar inca nu s-a dat verde la semnal. Deocamdata se arata pisica. Dar am o intrebare: acum ai aflat? Cand erai mana in mana cu el, acum vreo cativa ani, si ii luai apararea cu multa aplicatie, era bun?
    Sa scuipi unde ai lins….desigur, e mai bine decat invers, dar or’s’cat…nu se face…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner