DOCUMENTE Radu Cristescu a prezentat dovada că Traian Băsescu a luat bani din vânzarea FLOTEI

Deputatul Radu Cristescu prezentat documentele de unde reiese câți bani a încasat fostul președinte Traian Băsescu din vânzarea FLOTEI și ”lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde el și acoliții au furat sute de milioane de euro”.
  • Cristescu afirmă că ”Băsescu a dat în judecată SPP pentru a cere privilegiile nemeritate”.

”Băsescule, A trecut Săptămâna Mare, a trecut Pastele, a trecut și 1 Mai, iar tu nu ai catadicsit sa răspunzi! Astfel, mă văd nevoit să arat românilor cât de HOȚ ești…și asta e doar începutul! În alta ordine de idei, ca jigodie ce ești, dai in judecată SPP-ul și îți ceri privilegiile nemeritate…ai nevoie de pază. Îți e frică ca te scuipa lumea când ieși din casă, turnatorule?”, scrie Cirstescu pe Facebook.
  • Deputatul continuă: ”Acum îți voi prezenta documentele, de unde reiese câți bani ai încasat din vânzarea FLOTEI și unde. De asemenea, voi prezenta lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde tu și acoliții tai ați furat sute de milioane de euro.
Radu Cristescu mai scrie că degeaba ”a dat ordin sa dispară documente din dosarul FLOTA, unele mai exista!”
  • ”Reamintesc opiniei publice ca dosarul FLOTA contine 115 volume însumând 31.435 de pagini care demonstrează cum a furat Traian Băsescu FLOTA ROMÂNIEI. Ce zici Petroave, unde e locul tău?”, mai scrie Cristescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare