Doina Pană (PSD): Dreptate pentru pensionari în Parlamentul României/Pensiile să fie majorate cu 40%

 

Doina Pană (PSD): Dreptate pentru pensionari în Parlamentul României/Pensiile să fie majorate cu 40%

Deputatul PSD Doina Pană a anunțat că va vota, în ședința plenului reunit de marți, majorarea punctului de pensie cu 40%, nu cu 14%, așa cum a stabilit Guvernul, afirmând că liberalii au făcut o ”nedreptate uriașă” pensionarilor.

”Dreptate pentru pensionari în Parlamentul României! Mâine la ora 13, Camera Deputaților și Senatul se vor reuni  în ședință comună pentru a dezbate și vota rectificarea bugetară făcută de Guvernul Orban  prin OUG, atât pentru bugetul de stat cât și pentru bugetul asigurărilor sociale de stat, pe anul 2020. Conform Legii sistemului public de pensii, creșterea punctului de pensie trebuia majorat de la 1 septembrie cu 40%. Guvernul PNL a modificat legea printr-un articol în OUG încât să crească #doar cu 14%. Votul_meu va fi pentru revenirea la lege și  creșterea punctului de pensie cu 40%, prin abrogarea acelui articol!”, a declarat fostul ministru al Apelor și Pădurilor, pe Facebook.

Doina Pană a afirmat că ”este o nedreptate uriașă  ca din cauza incompetenței și corupției acestui guvern ticălos,  dovedită de Curtea de Conturi, să sufere categoria cea mai vulnerabilă: părinții și bunicii noștri”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare