Dotări noi în mai multe cabinete stomatologice din școlile bucureștene

Conform unei informări de presă, Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, a cumpărat 50 de Unituri dentare complete și 84 de sterilizatoare cu abur, pentru cabinetele stomatologice din școli. 38 dintre Unituri au fost deja repartizate în școlile din cele șase sectoare ale Capitalei, iar restul urmează să ajungă în câteva luni.

Procedura de achiziție a Uniturilor dentare și a sterilizatoarelor a început în august, anul trecut, valoarea totală fiind de aproape 2,9 milioane de lei.

Dotarea cabinetelor stomatologice din școlile capitalei reprezintă una dintre prioritățile Primăriei Municipiului București, mai ales în contextul în care, pe 12 martie, a fost declanșată campania pentru igiena orală care se desfășoară în toate cele 358 de școli și grădinițe din Capitală.

dotare cabinete stomatologice  Campania este cel mai amplu proiect de îngrijire orală a copiilor din capitală și constă în educarea copiilor cu privire la necesitatea de a avea o dantură sănătoasă. Peste 35.000 de copii au beneficiat până acum de lecțiile predate de medicii și asistenții din cabinetele de stomatologie. Părinții trebuie să știe că preșcolarii și școlarii vor avea parte de tratament și consultații gratuite în cabinetele stomatologice.

Campania a fost inițiată de Primăria Capitalei, prin ASSMB, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare