Dragnea anunţă când va avea loc prima remaniere a Guvernului Dăncilă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că va stabili împreună cu premierul Viorica Dăncilp în zilele urătoare când va avea loc şedinţa Comtetului Executiv Naţional – când va avea loc o primă evaluare finală a miniştrilor acestui cabinet.

Dragnea a spus că va decide convocarea Comitetului Executiv al PSD după ce premierul va revenit de la Strasbourg, adică după data de 3 octombrie.

„Vom stabili de principiu  cand vom convoca Comitetul Executiv, unde acolo se va analiza acivitatea fiecărui ministru, şi colegii noştri îşi vor spune punctul de vedere”, a declarat Dragnea la Romania tv.

Liviu DragneaLiderul PSD susţine că nu există o „listă neagră”, dar a arătat că miniştrii trebuie să aibă o calitate obligatorie – să ştie să comunice.

„Nu (n.r. – nu există o listă neagră), pentru că ar însemna să pui ţinte anume şi dupa aia să găseşti argumente. (…) Doamna prim ministru a decis asta (n.r. evaluarea), dar şi colegii noştri din CexN de la PSD au şi ei propria evaluare pentru că, pe lângă alte lucruri, o calitate obligatorie pe care trebuie să o aiba un ministru este comuicarea.

Foarte mulţi au zis că e o glumă, dar eu şi doamna prim ministru le-am spus că trebuie sa comunice. (…) Românii au nevoie să fie informaţi, este obligatoriu să-i informezi pe români pentru că pentru ei guvernezi”, a explicat Dragnea.

  • El spune că, din păcate, există unii miniştri care „nu pot trece de robia în care i-au adus unii funcţionari”.

Tot la viitorul CexN adaugă preşedintele PSD, „dacă premierul va constata că un ministru al ALDE creează probleme guvernării, va informa ALDE despre acest lucru”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare