Dragnea despre lista puciştilor: Am auzit de Fifor; Li se va aplica statutul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că a auzit despre faptul că mai multe persoane au semnat o listă împotriva sa, inclusiv că ministrul Apărării, Mihai Fifor ar fi pe această listă.

Mihai Fifor„Mi-au zis mai mulţi despre cei care au fost pe listă. Au dispărut, iar au fost, iar au dispărut.

Mi s-a spus şi despre Fifor, nici nu ştiu dacă e adevărat, poate da, poate nu”, a declarat Dragnea la Romania TV.

El susţine că opţiunea „puciştilor” nu va avea legătură cu evaluarea, dar a adăugat că celor care atacă sistematic guvernarea li se va aplcia statutu PSD.

„Nu trebuie să aibă niciun fel de legătură această acţiune cu evaluarea. În acelaşi timp, nici nu trebuie evaluarea să fie influenţată în sens invers – dacă ai fost pe lista aia să nu avem un punct de vedere. (…) Trebuie luat pe performanţă şi pe ceea ce a dovedit până acum fiecare ministru”, a arăta Dragnea.

  • Potrivit acestuia, nu contează ce poziţie ai sau nu faţă de preşedintele PSD, ci ce atitudine au miniştrii şi liderii PSD faţă de programul de guvernare.

Liderul PSD a adăugat că nu mai poate fi permisă atacarea în permanentţă a guvernului, şi făcut trimitere către Comitetul Executiv  – „o structură de decizie foarte importantă”.

Dragnea Miting PSD„Au fost opt oameni care au votat în CexN (n.r. – împotriva preşedintelui PSD), şi le doresc succes în continuare.

Pe mine mă interesează ce avem de făcut ca obiective cât o să mai fiu disponibil pentru aceasta funcţie, adică să pot în mod fizic să-mi exercit prerogativele de preşedinte. Toţi ceilalţi colegi care au venit să susţină au venit cu mandat de la judeţele respective, unde au avut întâlnire cu Comitetele executive judeţene care le-au dat mandat clar şi fără echivoc. Au fost colegi care au vrut să ceară mandat în alb  – să vadă care a fost atmosfera în CexN. Nu li s-a permis.

Dar noi avem obiective mari de atins în continuare. Avem şi aceşti doi ani foarte importanţi să menţinem guevrnarea  – este nevoie de orice membru de partid Depinde de fiecare cum îşi va gestiona prestaţia în perioada următoare. (…) CexN este o structură de decizie foarte importantă.

  • Nu poate unul să fie mai membru decât altul. Şi nu se poate ca unii, doi, opt să lovească în permanenţă guvernul şi să pună în pericol stabilitatea guvernării.

Eu nu dau ultimatum – spun ce s-a discutat în zilele de dinaintea CexN şi după. Primarii noştri vor ca acest guvern să rămână”, a afirmat liderul PSD.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare