miercuri, septembrie 28, 2022

Dragnea o dă pe Gabriela Firea pe mâna Comitetului Executiv

Ieşit la rampă pentru prima oară după acuzaţiile din ultima perioadă aduse de Gabriela Firea la adresa conducerii PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea, spune că nu este permis ca un membru de partid să se se aşeze la coada celor care atacă Guvernul.

El susţine că nu a spionat-o pe Gabriela Firea, aşa cum aceasta a susţinut public.Întrebat dacă Gabriela Firea riscă excluderea din PSD, Dragnea a spus:

„Din partea mea nu. Din partea Comitetului Executiv, nu am de unde să ştiu”.

„Dacă toate nerealizările de la Primăria Capitalei sunt din cauza mea, e în regulă, o duc şi pe asta, dar nu sunt de acord şi nu este permis ca un membru, indiferent de funcţia pe care o deţine în partid să se aşeze la coada celor care atacă Guvernul. Nu este acceptabil aşa ceva Aceste lucruri puteau fi discutat în partid, în interiorul şedinţelor. Urmează o discuţie serioasă despre asta, în partid despre aceste lucruri”, a declarat liderul PSD la Antena 3.

Protestele din 10 august – finanţate din exterior

Fermeie jandarm batuta cu bestialitate!Dragnea a susţinut, pe de altă parte, că are informaţii că evenimentele din 10 august au fost finanţate din exterior. 

„Sunt suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanţate, se pare că şi din extern.

Eu sunt absolut convins că săptămâna viitoare vor ieşi informaţii despre modul că s-au finanţat aceste proteste, despre faptul că au fost organizat tip paramilitar, despre faptul că, şi s-a văzut asta de fapt, că au vrut să ocupe sediul Guvernului şi au provocat în permanenţă jandarmii”, a afirmat Dragnea.

El spune că jandarmii şi-au făcut datoria, şi că nu au reacţionat absolut deloc înainte să înceapă violenţele.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner