Dragnea: OUG pe amnistia şi graţierea reprezintă o obsesie pentru Opoziţie şi pentru Iohannis

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că discuția despre ordonanța pe amnistie și grațiere îl plictisește și aceasta este o obsesie pentru Opoziţie şi pentru Klaus Iohannis.

„Pe mine discuţia aceasta începe să mă plictisească. Dacă se va da vreodată în această viaţă, vă promit că vom discuta fără niciun fel de rezerve sau restricţii. Haideţi să discutăm despre ordonanţele, nu himerele din capul lui, ale altora din Opoziţie şi despre o ordonanţă care este extrem de importantă pentru români şi pentru cetăţenii români şi despre firmele româneşti.

Că este o ordonanţă de amnistie şi graţiere, eu n-am niciun fel de rezervă să vorbesc despre ea. Că sunt alte măsuri care pot fi luate, să le identifice. Dar, la un moment, în această ţară, trebuie să se facă un moment zero. Nu se poate continua în viitor cu toate aceste nedreptăţi, care afectează nişte drepturi fundamentale.

Şi românii au aceste drepturi, românii nu au numai dreptul de a fi certaţi, de a fi păcăliţi, de a sta indiferenţi când banii care trebuie să rămână în România pleacă din ţară, de a avea doar dreptul să plătească dobânzi mai mari, să plătească preţuri mai mari şamd. Au şi ei dreptul de a beneficia de protecţia drepturilor fundamentale”, a comentat Dragnea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare