Dreaptă Unită şi-a lansat candidaţii la Primăria şi Consiliul Judeţean Suceava

Alianţa Dreaptă Unită şi-a lansat vineri candidaţii la Primăria şi la Consiliul Judeţean Suceava, pentru alegerile locale din 9 iunie.

Emanuel Ungureanu (USR) este candidatul alianţei Dreapta Unită pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, iar Marian Andronache (PMP) este candidatul alianţei pentru funcţia de primar al municipiului Suceava.

Prezent la eveniment, Cătălin Drulă, preşedintele USR, a criticat atacurile la democraţie ale PSD-PNL şi le-a transmis sucevenilor că alianţa Dreaptă Unită este singura care poate bloca planurile acestora de distrugere a democraţiei din România, pentru a putea să-şi împartă ţara cum vor.

„România are nevoie de o guvernare de dreapta. Ce înseamnă o guvernare de dreapta autentică ? Înseamnă respect pentru antreprenori, nu să le creşti taxele peste noapte. Înseamnă să-i tratezi cu respect pe cei care se trezesc dimineaţa să muncească, nu să le pui contribuţii şi să-i tratezi ca pe nişte potenţiali infractori. Înseamnă că banul public trebuie să fie cheltuit cu măsură, să faci economii – eu numai la asta mă gândeam când eram la Ministerul Transporturilor, cum să drămuiesc bugetul şi să duc mai mulţi bani în drumuri, să iau de la cheltuieli inutile, de la angajările de pile şi să-i duc la dezvoltare. Nu există buget al statului, cum spun PSD şi PNL, că ei dau. Ei dau din banii cu care contribuie cei care muncesc în economia privată, în afaceri, în locuri de muncă şi care contribuie cu taxele şi impozitele lor. Aceştia trebuie trataţi cu respect, nu cum face această stângă comasată odioasă care vrea să închidă democraţia din România, ca să poată fura în linişte”, a declarat Cătălin Drulă, preşedintele USR.

Emanuel Ungureanu (USR), candidatul Dreptei Unite la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, este vicepreşedinte al Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. A obţinut titlul de doctor în istorie la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca în anul 2016. Emanuel este şi asistent social specializat în îngrijirea copiilor cu insuficienţă renală cronică, iar în 2007 a înfiinţat Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Delia Grădinaru” unde sute de copii, de-a lungul timpului, au primit sprijin în lupta cu boala. Emanuel Ungureanu luptă de ani de zile pentru schimbare în sistemul de sănătate din România. Înainte de implicarea în politică, a practicat mulţi ani jurnalismul de investigaţie, scriind anchete zguduitoare despre corupţia şi mizeria din sistemul sanitar românesc.

Marian Andronache (PMP), candidatul Dreptei Unite la Primăria Suceava a înființat și condus cel mai mare şi mai complex departament din Primăria Suceava, fiind ales apoi viceprimar al municipiului reşedinţa de judeţ. Timp de un mandat, a reuşit să-şi impună proiectele administrative, printre care amintim doar trecerea Pădurii Şipote în administrarea Primăriei, crearea celui mai modern parc, şi anume zonă de agrement Tătăraşi, sau startul investiţiei la proiectul de gaz în cartierul Burdujeni Sat. A luptat asumat pentru decizii transparente şi împotriva metehnelor politicienilor clasici. În 2020 a fost la un pas de a câştiga Primăria Suceava, iar în 2024 chiar o va face.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare