Drulă: PNL este azi partidul care spoliază pentru a hrăni clientela nesătulă de partid

Președintele USR Cătălin Drulă susține că PNL este azi partidul care spoliază mediul privat din România, antreprenorii, clasa de mijloc, activitățile independente pentru a hrăni clientela nesătulă de partid. 

„Un partid cu liberal doar în nume supraimpozitează și taxează tot ce prinde. Lovește în mediul de afaceri. Împinge la faliment sau la negru activitatea economică.

Cât respect credeți că au Iohannis, Ciucă, Bode pentru cei care produc valoare în România, antreprenorii care nu știu cum să mai rămână pe linia de plutire? Z – E – R – O. 

Oamenii ăștia n-au știut în viața lor cum e să te zbați în fiecare lună, să plătești salarii, chirii, facturi, rate la bancă și să ții o afacere pe linia de plutire. 

Cea mai mare țeapă politică de după Revoluție este PNL-ul ultimilor ani. Măcar PSD și pesedismul a fost pe față și cam știai la ce te aștepți. 

Dar ideea că PNL ar fi în vreun fel vreun partid “de dreapta” sau liberal, e atât de departe de realitate și a păcălit atâta lume că are dimensiunile unei fraude istorice.

O spun din experiență directă. Au zero respect pentru mediul privat, pentru afaceri cinstite, pentru cei care muncesc independent. 

O singură obsesie și preocupare: cât mai multă putere, cât mai multe posturi, sinecuri, instituții, contracte pentru ei și ai lor. 

BUGETE. Bugete de cheltuit. Bugetele sunt miere și le sclipesc ochii când ajung stăpâni pe ele.

Ideea de a reduce cheltuielile, de a fi cumpătat, de a fi eficient… se uită la tine ca la nebuni: păi noi la ce-am tras atât să ajungem la bucate?

Creșterile de taxe și impozite și distrugerea economiei sunt consecința țepei istorice dată de Iohannis și PNL românilor.

În 2024 să nu uite nimeni ce-au făcut. 

Vom duce lupta cu pesedismul roșu și galben. Lupta pentru o guvernare reformistă și responsabilă cu banul public care vede în mediul privat un partener.

Pentru o alternativă cu adevărat liberală”, a scris Drulă, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare