Drumul către mare face noi victime. Restricții pe Autostrada Soarelui după două accidente

politie
sursa foto: cars.ro

Traficul a fost restricționat, luni dimineață, pe sensul spre litoral al A2, iar circulația a fost redirecționata, după ce șapte autovehicule s-au ciocnit. Cu mai puțin de o oră în urmă, pe același sens de circulație, un autoturism a luat foc, iar șoferul a decedat.

„Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanta, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident in care au fost implicate șapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului”, potrivit unui comunicat transmis de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor.

Centrul INFOTRAFIC informează că, din cauza accidentului de la kilometrul 37, traficul rutier pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanta, a fost deviat de la kilometrul 34 (localitatea Fundulea) pe DN3A pana la kilometrul 105 (localitatea Drajna) de unde se reintra pe A2.

Potrivit sursei citate, valorile de trafic sunt intense pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană.

„Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanta, la kilometrul 77, localitatea Dor Mărunt, un autoturism a luat foc”, potrivit Centrului.

În urma evenimentului, șoferul autovehiculului a murit.

Circulația rutiera a fost deviata de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pe DN3 A pana la kilometrul 105 (localitatea Drajna) de unde se reintra pe A2.