Echipa de robotică a României, felicitată de premierul României pentru performanţa obţinută la Campionatul Internațional

Componenţii echipei de robotică a României au fost felicitați de premierul Florin Cîțu pentru performanţa obţinută la Campionatul Internaţional de la Chicago. Premierul a adăugat că aceştia reprezintă „o mândrie” pentru şcoala de profil din ţara noastră şi „un model” pentru generaţia lor.

„Felicit echipa de robotică a României şi pe coordonatorul Ionuţ Valentin Panea pentru performanţa excepţională obţinută la Campionatul Internaţional de Robotică de la Chicago. Este un succes bine meritat, care vine după multă muncă, pasiune şi ştiinţa de a lucra în echipă. Sunteţi o mândrie pentru şcoala românească de robotică şi un model pentru generaţia voastră! Urmaţi-vă visul şi aveţi încredere că munca şi determinarea vă vor duce acolo unde vă propuneţi să ajungeţi”, a scris premierul, pe Facebook.

Echipei de Robotică a României AutoVortex a obţinut Locul I la Campionatul Internaţional de Robotică desfăşurat în SUA, la Chicago, în zilele de 16 şi 17 iulie.