vineri, august 19, 2022

Ecologiștii îi cer lui Nicușor Dan să ofere apă și corturi pentru bucureștenii toropiți de caniculă

Președintele PER Dănuț Pop îi cere primarului Capitalei, Nicușor Dan, să ofere condiții de siguranța în zilele caniculare pentru bucureșteni, potrivit unui comunicat de presă.

„Zilele de caniculă ne amintesc din ce în ce mai des cât de sarac este Bucurestiul la capitolul spații verzi. Toți am observat diferenta de temperatura între o strada fara copaci și o strada cu multa verdeata si pomi. Ori avem arbori netoaletati corespunzător și la timp, ce cad peste masini după furtuni, ori nu avem deloc! In alți ani, primăria monta corturi pe marile bulevarde, unde dădea apa gratuit, aveau sisteme de racire prin pulverizare picaturi apa, se putea sta pe un pat, se putea lua o tensiune etc. Faptul că Nicușor Dan este preocupat acum sa-i dea amenda de 5000 de lei celuilalt geniu administrativ din București, Clotilde Armand, ne face să înțelegem nivelul minim la care s-a ajuns în administrația locală din București”, a transmis președintele PER Dănuț Pop, potrivit unui comunicat de presă.

PER susține că Primarul General ar trebui să se ”trezească în al douăsprezecealea ceas”.

”Ii cerem de urgență primarului general sa se trezeasca acum, în al 12-lea ceas și sa pună la dispoziția bucureștenilor condițiile minimale de siguranță pe strada. Până nu este prea târziu și, Doamne ferește, are parte de vreo tragedie chiar în fața primăriei capitalei, unde asfaltul efectiv fierbe sub picioarele trecatorilor”, transmite PER.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner