miercuri, februarie 28, 2024

Eugen Teodorovici către Klaus Iohannis: Nu demisionez!

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, i-a răspuns președintelui României, Klaus Iohannis, în privinţa sugestiei șefului statului de a demisiona ca urmare a propunerii înaintate de cel de la Finanțe în vederea limitării drepturilor românilor de a munci în UE.

”Dacă domnul președinte se supără, se supără pe cineva în fiecare zi și asta a devenit o obișnuință. Dar vreau să-i spun domnului președinte că nici PSD-ul, nici actualul Guvern, nici eu nu dorim ceea ce dânsul insinuează. Adică să sechestrăm pe cineva. Ce ne dorim să facem, ca Guvern, eu personal, ca Ministru al Finanțelor, este doar să putem să creăm în România acele motive pentru care românii care trăiesc în afara țării noastre să aibă acel argument să se întoarcă acasă, alături de familii. Nimic altceva. Restul este o speculație de ordin politic, pe care, din păcate, domnul președinte încearcă să o aducă în spațiul public și să insiste pe ea, crezând că a prins un mare subiect.

Eu nu demisionez, pentru că nu cred că am făcut vreodată în viața mea și nu o să fac niciodată vreun rău românilor fie din țară, fie din afara ei. Dacă cineva îmi poate aduce o singură dovadă în acest sens, că eu aș fi făcut vreodată ceva rău, atunci plec singur. Dar până atunci, este doar un joc pe care domnul președinte încearcă să-l facă, dar fără niciun fel de câștig, ca până acum”, a spus Eugen Teodorovici la România TV.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner