luni, octombrie 2, 2023

Eugen Tomac: PSD e un partid de bișnițari

Președintele PMP Eugen Tomac spune că toți cei care l-au criticat pe Liviu Dragnea au ajuns ca, înainte de ședința CEx, să „se pupe cu el în bot”.

Furtună într-un pahar cu apă. Toată nația românească a stat cu sufletul la gură, că Tătucul politicii noastre, stă să cadă. Rebelii PSD s-au agitat două zile, s-au dat peste cap, au aruncat cu acuzații, cu invective, vorbind cât de mult rău face Daddy, țării, ca apoi, doar cu câteva ore, înainte de CEX, să se pupe-nbot, cu el.

Din cele 30 de personaje ”curajoase”, s-au mai trezit, vorbind, în sec, despre demiterea lui Dragnea, doar vreo 7-8. Scrisoarea plină de semnături a devenit, așa, peste noapte, o anonimă. Mai nimeni nu mai vroia să și-o asume, în cadrul super ședinței de partid. O făcătură, care ne-a ținut, degeaba, cu ochii pe televizor.

  • Degeaba o Românie întreagă și-a ținut respirația, timp de două zile. Credeam că, în sfârșit, vom scăpa, de Don Corleone. PSD e un partid de bișnițari. Dragnea a făcut, din nou, trafic cu funcții, pe spatele nostru. A împărțit, sinecuri, în stânga și-n dreapta, ca să ajungă, la toată lumea. Contra unui mic comision: funcția de președinte al partidului. Călare pe tezaurul României, El Padre, a făcut cadouri, bucăți din România prezentă și cea viitoare. Ne-a amanetat, încă o dată, dezvoltarea. Asta, pentru că își cunoștea foarte bine partenerii.

Totul este de vânzare în PSD, inclusiv sufletele înaintașilor noștri. Cadou pentru România, celor 100 de ani de la Marea Unire. Care mai sunteți, pe acolo, treziți-vă! Acum e momentul pentru o moțiune de cenzură. Dacă nu acum, când?”, a scris Tomac pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner