Europarlamentarul Dacian Cioloş: Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare!

Europarlamentarul Dacian Cioloş l-a criticat marţi pe premierul Marcel Ciolacu pentru pachetul de măsuri fiscale, susţinând că acesta face „un număr de iluzionism, nu guvernare”.

„Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare. La sfârşitul anului trecut a zis, citez: ‘În 2023 nu se măreşte nicio taxă’. Apoi, când am reclamat gaura din buget făcută din cauza ministrului PSD al Finanţelor, premierul Ciolacu a zis senin că nu există nicio gaură în buget. Azi a trimis în Parlament ‘pachetul de măsuri fiscale’, numit aşa doar ca să ascundă adevăratul nume al ‘legii care măreşte taxe'”, a scris fostul premier pe Facebook.

Potrivit eurodeputatului REPER, „ceea ce face şeful PSD este o soluţie de avarie care să-l mai ţină în viaţă până la alegerile de anul viitor”.

„Marcel Ciolacu ocoleşte, la fel ca predecesorii săi, soluţiile durabile: digitalizarea ANAF, colectare mai bună a TVA şi a impozitelor, decuplarea căpuşelor de partid care sug banii statului, investiţii care să aducă mai mulţi bani din aceleaşi impozite, stimularea micilor întreprinzători şi reforma administrativă”, a susţinut Dacian Cioloş.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare