Europarlamentarul Diana Şoşoacă: „Giorgia Meloni, şefa lui Simion, a semnat cot la cot cu Iohannis şi cu Zelenski să trimitem iarăşi arme în Ucraina! Ce ai făcut Simioane, după ce ai cedat teritoriile româneşti Ucrainei, semnând o declaraţie în numele AUR în acest sens, acum ne bagi şi în război?”

„Încă o trădare: colegii de grup ai lui George Simion, europarlamentari în ECR, o susţin pe Ursula von der Leyen să rămână preşedintele Comisiei Europene! Simion se dă naţionalist în ţară, iar la Bruxelles grupul lui ne-o bagă pe gât pe mama vaccinării şi a globalismului şi pe autoarea celor mai dezastruoase decizii pentru România!”, scrie, pe Facebook, europarlamentarul Diana Şoşoacă, liderul SOS România.

„Giorgia Meloni, şefa lui Simion, a semnat cot la cot cu Iohannis şi cu Zelenski să trimitem iarăşi arme în Ucraina! Ce ai făcut Simioane, după ce ai cedat teritoriile româneşti Ucrainei, semnând o declaraţie în numele AUR în acest sens, acum ne bagi şi în război?

Păi cum, Simioane, șefa ta de la Grupul ECR face înțelegeri cu Zelenski și cu Iohannis să trimită România arme în Ucraina tot pe banii noștri, și tu te guduri în continuare pe lângă Meloni? Și mai vrei să fii și președintele României? De ce, ca să fii partenerul lui Zelenski și să ne bagi în război?

Numele lui Simion este TRĂDARE! Vă promite case și vă dă bombe!”, a spus senatorul Diana Şoşoacă.

În cazul în care Ursula von der Leyen are nevoie de voturi din partea grupului Conservatori și Reformiști europeni (ECR) pentru a obține un al doilea mandat de președinte al Comisiei Europene, ea poate conta pe ajutorul premierului ceh, Petr Fiala.

O susțin pe Ursula von der Leyen și voi încerca, de asemenea, să obțin câteva voturi de la ECR. Dacă va fi posibil, o vom sprijini”, a declarat Fiala pentru POLITICO în biroul său din Praga.

Este un bun președinte al Comisiei Europene, a înțeles și problemele Europei Centrale, a fost foarte clară încă de la începutul agresiunii ruse”, a adăugat Fiala, liderul Partidului Civic Democrat (ODS), care face parte din ECR și are trei europarlamentari. La nivel național, ODS face parte dintr-un guvern de coaliție alături de partide de centru-dreapta și de Partidul Piraților Cehi de stânga.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare