Cine este singurul candidat femeie pentru primăria Motru?

Exclusiv

Avocata CAMELIA STANCIU singurul candidat femeie pentru primăria Motru!

    stanciuPentru alegerile la primăria Motru a mai apărut un nume nou. Singura femeie de până acum care va intra în lupta pentru primăria Motru este avocata Camelia Stanciu.

Viitorul candidat își va anunța oficial candidatura săptămâna viitoare într-o conferință de presă, va candida din partea partidului istoric, PNȚCD. Contactată să ne spună câteva detalii legate de această informație, candidata Stanciu ne-a declarat următoarele :

”Mă numesc CAMELIA STANCIU, am lucrat 11 ani ca inginer geolog la Mina Roșiuta, iar în prezent sunt avocat, mediator si expert în accesare fonduri europene.
Am hotarât să candidez pentru postul de primar întrucât sunt intrigată de ceea ce se întâmplă cu orașul nostru și mi se pare nedrept să asistăm ca simpli spectatori la distrugerea lui sistematică. Este inadmisibil ca un oraș cu atâta bogăție sub formă de ENERGIE să aibă locuitori săraci. Mi-am propus să „reînviem“ orașul prin accesarea de fonduri europene, pentru ca tinerii plecați în străinătate să se întoarcă acasă. Orice tânăr care va hotărî să investească în Motru va fi sprijinit de primărie în toate demersurile: de la înființarea firmei, consultanță gratuită în accesare fonduri, la spații sau terenuri puse la dispoziție. Orice investitor român sau străin va fi sprijinit de primărie în orice demers.
Orașul în sine să primească un aspect occidental prin anveloparea blocurilor, prin dotarea spitalului cu tot ce este necesar, iar câinii vagabonzi să stea în locuri amenajate și nu pe străzi. Pentru câinii de companie vom construi un parc de joaca și plimbare.
Îmi doresc ca împreuna cu locuitorii orașului să facem o schimbare reală, să reinstituim respectul pentru curățenie și să trăim în armonie și bunăstare. Merităm asta!”