marți, august 9, 2022

EXCLUSIV Întâlnire la nivel înalt, organizată în Gorj de Mitropolitul Olteniei Irineu, exact cu o săptămână înaintea alegerilor

EXCLUSIV

Întâlnire la nivel înalt cu politicieni și afaceriști, organizată în Gorj de Mitropolitul Olteniei Irineu, exact cu o săptămână înaintea alegerilor

  • Au participat alături de Mitropolitul Olteniei, şeful CE Oltenia, Sorin Boza, controversatul om de afaceri Nicolae Sarcină, Ion Călinoiu fostul vicepreședinte PSD şi Florin Cârciumaru președintele PSD Gorj

   Cu doar o săptămână înaintea alegerilor parlamentare, în Gorj, duminica trecută, de Ziua Minerilor, la restaurantul din Târgu Jiu al omului de afaceri, Nicolae Sarcină, „şefii banilor” stăteau la aceeaşi masă. Întrebarea este de ce tocmai Mitropolitul Olteniei a organizat „cina cea de taină”, chiar la restaurantul lui Nicolae Sarcină? S-a implicat biserica în alegerile din Gorj? Şi mai interesant este că a doua zi după această întâlnire la Mitropolia Olteniei au intrat pe uşă procurorii. Au suspiciuni de fraudă cu fonduri europene.

Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, la aceeaşi masă

După ce Ion Călinoiu a plecat din PSD, deoarece Florin Cârciumaru l-a jucat pe degete şi i-a luat locul pe lista de Senat, au ajuns la aceeaşi masă.

carciumaru-si-calinoiu-psdAmândoi au avut discuţii cu Sorin Boza, noul director de la CE Oltenia. Sursele noastre spun că cei doi au intervenit la acesta pentru a da din nou bani la Pandurii. Ne putem gândi mai departe, ce au căutat cei doi politiceni care acum spun opiniei publice că sunt rivali, la aceeaşi masă.

Au împărţit voturile?

Până la urmă niciunul dintre ei nu ar avea nimic de pierdut. Florin Cîrciumaru va fi senator, iar Ion Călinoiu ar ajunge deputat cu sprijinul PSD. Repercusiunile ar putea să nu-l intereseze pe Cîrciumaru având în vedere că are o vârstă şi va putea ieşii din politică, după acest mandat de senator.

Directorul CE Oltenia la masă cu afacerişti şi politicieni

sorin-boza-ceo   O altă controversă este în jurul directorului general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza. Acesta a stat la masa VIP- urilor, alături de Sarcină, care are afaceri în minerit, dar şi de Florin Cârciumaru, candidat la Senat din partea PSD şi de Ion Călinoiu, fostul şef al PSD, acum candidat independent, la Camera Deputaţilor.

Sorin Boza, nu ar fi avut ce căuta la acea masă, dacă era un om corect aşa cum încearcă să pară, din simplul motiv că acolo se afla un cerc de interese, în frunte cu politicieni. Sorin Boza face gafă după gafă. Şi- a început acitivitatea la CEO cu intenţia de a da unei firme private bani să facă o restruscturare de personal TESA, pe care ar trebui să o facă conducerea, plătită cu bani frumoşi. A continuat cu o informaţie falsă, care a creat panică în tot sistemul minier şi energetic din Oltenia, cum că liderii de sindicat au semnat planul de disponibilizări, care prevede că anul viitor pleacă acasă 2000 de persoane. A doua zi, după ce liderii de sindicat l- au acuzat că minte, a spus că a greşit, dar unui director nu- i este permisă o astfel de gafă. Şi ultima „realizare” a directorului este întâlnirea cu Mitropolitul, politicienii şi oameni de afaceri.

   Sorin Boza ar trebui să explice public, motivul pentru care a fost la acea masă, cu o săptămână înainte de alegeri, în cadrul celui mai mare cerc de interese din Gorj. Acesta a ajuns la “cina cea taină”, după ce le- a vorbit frumos minerilor, la Motru, unde a depus o coroană şi a spus că speră să mai participe la acel eveniment şi peste 30 de ani.

sarcina-seful-banilorNicolae Sarcină , cel care a găzduit „cina cea de taină” este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Gorj, căutat şi el de procurorii DIICOT.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner