joi, august 11, 2022

EXCLUSIV Primarul suspendat al Piteștiului, Tudor Pendiuc, rupe tăcerea și face o declarație emoționantă!

EXCLUSIV

                                                                   Primarul suspendat al Piteștiului, Tudor Pendiuc, rupe tăcerea și face o declarație emoționantă!

    Din decembrie 2014, de când a fost arestat și mai apoi eliberat, primarul suspendat al Piteștiului, Tudor Pendiuc nu a făcut nicio declarație publică și nu a dat niciun comunicat până astăzi.În exclusivitate pentru ecopolitic.ro, Primarul Pendiuc a transmis un Comunicat de presă prin care face câteva precizări ca urmare a articolelor și comentariilor apărute în spațiul public în ultimele luni.

   În primul rând consideră că doar instanța suverană va decide cu privire la acuzațiile nedrepte și nemeritate care i-au fost aduse.

”M-am dedicat municipiului Pitești!”

”Acuzații nefondate, închipuiute!”

   În comunicat, Primarul suspendat Pendiuc, face referiri la faptul că s-a dedicat Municipiul Pitești iar realizările pe care le-a obținut împreună cu piteștenii nu vor fi murdărite de acuzații nefondate, închipuite, care i-au fost aduse.

”Sunt nevinovat atât eu cât și fiica mea!”

Primarul suspendat, Tudor Pendiuc îi asigură pe cetățenii municipiului Pitești și pe toți cei care-l cunosc de nevinovăția sa cât și a fiicei sale.

”Doresc sa le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceste momente grele si sper ca Bunul Dumnezeu sa-mi dea puterea sa le depasesc, asa cum de altfel am depasit pana acum toate incercarile vietii.”

Mai jos aveți Comunicatul de presă

pend1

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner