miercuri, mai 25, 2022

EXCLUSIVITATE : Ce s-a discutat la Casa Gănescu de la Târgu Jiu, între Victor Ponta și liderii PSD Gorj

 EXCLUSIVITATE

Ce s-a discutat la Casa Gănescu de la Târgu Jiu, între Victor Ponta și liderii PSD Gorj

   Luni, 14 septembrie, Victor Ponta a participat la o serie de întâlniri politice și nu numai în județul Gorj.Cea mai importantă discuție, întâlnire a avut loc la Casa Gănescu de la Târgu Jiu.

Victor Ponta a venit pregătit și a pus pe masa liderilor PSD Gorj mai multe teme și nume!

Din informațiile pe care le avem, Victor Ponta a venit la Târgu Jiu cu un plan și cu nume pentru politica gorjeană.Discuțiile au fost legate de candidaturi, strategie politică la alegerile din 2016 și suportul politic.

 Temele principale ale discuției din spatele ușilor :

1) Andrei Maioreanu candidat de pe primul loc la Senat  – ”A venit timpul și pentru Andrei!”

IMG_9182

2) Ion Călinoiu candidat tot pentru Președinte CJ Gorj și depunerea candidaturii la Congresul PSD pentru un nou mandat de vicepreședinte PSD Național  – ” Mai bine rămâi aici, ști tu de ce!”

IMG_9443

3) Negociem cu Dian Popescu – ” Cu Dian negociați, vedeți ce-i oferiți în afară de senat, e blocat!”

dian

4) CEO nu-l închid dar voi păstrați liniștea aici – ”La CEO știți că nu-l las doar că voi chiar nu face-ți ceva să fie liniște și-n județ!”

calinoiu si ponta

5) Toate aceste teme și subiecte să fie terminate până pe 1 octombrie, când are loc Conferința județeană a PSD – ”Stabiliți-vă cu senatul până la conferință, vine și Liviu și trebuie să știm că v-ați înțeles și între voi!”

Au fost și unele picanterii care din respect pentru cititori nu o să le facem publice!

Andrei Maioreanu candidat de pe primul loc la Senat!

A fost o temă foarte discutată în sensul că Maioreanu s-ar bucura și de sprijinul lui Liviu Dragnea.Mai mult decât atât se pare că atât Ponta cât și Dragnea s-au pus de acord cu privire la Maioreanu, Liviu Dragnea îl cunoaște pe Maioreanu de când acesta activa la tineret iar de atunci liderul de la gorj nu a deranjat pe cei de la centru și a tăcut sau vorbit numai când a trebuit.

Aici putem să completă inclusiv cu surprizele legate de vizitele pe care le făcea Maioreanu la Birourile Permanente ale PSD.

Ion Călinoiu rămâne la CJ Gorj și viceperședinte PSD Național

Lui Călinoiu i s-a recomandat să rămână la Gorj și să candideze pentru un nou mandat de vicepreședinte PSD național în octombrie când este programat Congresul PSD.

Negociem cu Dian Popescu
  S-a dat verde la negocierile pe care să le aibă cu senatorul, Dian Popescu.Mai mult, imediat după ședința psd-iștilor a venit și Dian la Casa Gănescu.Ponta le-a recomandat să nu-i ofere sub nicio formă locul 1 la senat.
CEO nu-l închid dar voi păstrați liniștea aici
  Victor Ponta le-a spus foarte clar că atâta timp cât este premier, CEO nu-l închide.În acelaș timp le-a cerut celor de la gorj să găsească, să discute, să negocieze pentru a păstra liniștea în județ și în CEO.
Toate aceste teme și subiecte să fie terminate până pe 1 octombrie, când are loc Conferința județeană a PSD
 Victor Ponta le-a spus foarte clar că aceste teme trebuie să fie terminate până la data Conferinței județene a PSD.
”Discutați, negociați și vă înțelege-ți până pe 1 octombrie.”
PS
Liderii de la Gorj nu s-au așteptat ca Ponta să vină pregătit și s-au trezit cu aceste lucruri pe masă.Cu toate că discuțiile duceau la o candidatura a lui Călinoiu pentru senat, Maioreanu a apărut în Pool position.Mai mult decât atât Ponta le-ar fi spus că el va candida la Gorj atâta timp cât și cei de la Gorj îi vor pune în practică cerințele.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner