Exclusivitate „VICE PRIMARUL MUNICIPILUI MOTRU, Tudor Dobrica ne-a amenintat!” Cine a vrut să fure protestele de la Motru, județul Gorj!

Exclusivitate

„VICEPRIMARUL MUNICIPILUI MOTRU, Tudor Dobrica ne-a amenintat!”

„Am primit amenintari cu moartea”

Cine a vrut să fure protestele de la Motru, județul Gorj!

La fel ca in toata tara, tinerii din municipiul Motru, judetul Gorj au iesit in strada.Problema a aparut in momentul in care printre tinerii stransi in centrul municipiului Motru au aparut si personaje politice.Va preventam in continuare, in exclusivitate, declaratia primita la redactie de la reprezentantul  manifestantilor de la Motru si dovada faptului ca a fost amenintat de catre Tudor Dobrica, viceprimarul Municipiului Motru.

Declaratia lui EDUARD ANDREI DARABANA, organizator manifestatie

„Va contactez in legatura cu protestele de la Motru si vreau sa prezentati urmatorul comunicat plus o dovada a faptului ca am fost amenintat

    In calitate de organizator al manifestatilor din Motru vreau sa declar ca manifesterile din municipiul Motru vor continua.O sa protestam impotriva sistemului local si national chiar daca ne-au fost puse astazi bete in roate pentru obtinerea autorizatiei.Cu toate acestea am reusit sa ne luam autorizatie.
    Am primit amenintari cu moartea si ca o sa fiu dat pe mana parchet pentru ce motiv?? Ca ne-am cerut drepturile in strada .Ca vrem locuri de munca ?? Am fost acuzati de vandalism si nici macar nu s-au intamplat acte de violenta.

    VICE PRIMARUL MUNICIPILUI MOTRU DOBRICA NE-A AMENINTAT SI AM DEPUS PLANGERE PENALA IMPOTRIVA DANSULUI LA SECTIA DE POLITIE DIN MOTRU.INCURAJAM TINERI SA IASA IN STRADA SI SA NU SE LASE IMPIEDICATI

CU DRAG EDUARD ANDREI DARABANA

video cu dovada … „

Tudor Dobrica si STRADA

In continuare va vom prezenta, in exclusivitate, o inregistrare cu viceprimarul municipiului Motru, Tudor Dobrica la discutiile cu reprezentantii manifestantilor.

„Domnule viceprimar al municipiului Motru, pentru ce ne-ati amenintat cu Parchetul..pentru ca suntem tineri si v-am cerut sa ne dati si noua unele explicatii…

Cate rude aveti angajate in primarie?…UNA FIEMEA!”

Cine a vrut să fure protestele de la Motru, județul Gorj!

La aceste actiuni ale tinerilor s-au infiltrat si persoane din zona politica care au incercat sa induca o stare de nemultumire si fata de primarul din municipiu, doar ca tinerii l-au respins.

Este vorba de Aurel Slapciu, un fost lider PPDD actual PMP.

slapciu