Fifor: Gabriela Firea are dreptate, PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, i-a dat luni dreptate colegei sale Gabriela Firea, vicepreşedinte al partidului, care a reacţionat dur faţă de cei “care l-au băgat pe uşa din dos” duminică pe Gabriel Oprea.

  • “Gabi Firea are perfectă dreptate! Nu putem începe reconstrucția PSD cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid.

Ar fi o contradicție cu termenul de „reformare”. PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul. Trebuie să incepem să promovăm o garnitură politică nouă, care să ofere o perspectivă credibilă, cu adevărat promițătoare”, a scris Fifor pe Facebook.

El a adăugat că PSD are mulţi oameni buni care au luptat și care pot fi promovați oricand in structurile de conducere ale partidului.

“Nu sunt împotriva venirii sau revenirii unor oameni din afara partidului. Trebuie să fim deschiși către cei care pot aduce un plus PSD. Cred că, e nevoie mai mult ca oricand de o analiza profunda si onesta, de consultare si de dialog colegial, la toate nivelurile din partid si acesta trebuie să fie motorul relansării PSD”, a mai spus Fifor.

Gabriela Firea se delimitează de impunerea intrării în CEX a lui Gabriel Oprea și a altor lideri de sindicate