joi, ianuarie 20, 2022

Fifor, replică dură pentru Iohannis – Blocada impusă asupra Guvernului continuă

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a reacţionat luni după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunțat că refuză pentru a treia oară să-i numească miniștri pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici.

„Şi uite aşa, blocada impusă asupra Guvernului continuă. Preşedintele Iohannis refuză din nou numirea celor doi miniştri nominalizaţi de premierul Dăncila, la Transporturi şi la Dezvoltare.

Contează că titularii celor două ministere trebuiau să fie deja la Bruxelles sau că, în continuare, este blocată activitatea a două dintre cele mai importante ministere? Contează că se aduc grave prejudicii de imagine României, care tocmai a preluat oficial Preşedintia Consiliului UE? Desigur, nu. Pentru preşedintele Iohannis contează un singur lucru: obstrucţionarea cu orice preţ a activităţii guvernamentale. Şi uite aşa, am intrat deja în al treilea an de asediu asupra Guvernului”, a afirmat Fifor într-o postare pe Facebook.

fifor iohannisPotrivit social-democratului, din pacate, cei care au de pierdut din politica iresponsabilă a Cotroceniului sunt doar românii şi aceasta ţară.

„Acestea sunt lucruri care, este evident, nu au reprezentat şi nu reprezintă nimic pentru preşedintele statului.

Pentru domnul Iohannis important este un singur lucru: un nou mandat, cu orice preţ!”, a mai spus Mihai Fifor.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner