„Filiera Coldea-Ponta, de colaborare cu rețeaua infracțională din Albania, a fost nășită de Victoria Nuland”, spune jurnalistul Liviu Alexa

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Liviu Alexa a vorbit despre interviul său excepțional cu Sali Berisha, fost premier și președinte al Albaniei, ce dezvăluie implicarea românească, prin Florian Coldea, în rețeaua de crimă organizată a lui Edi Rama, actualul lider sorosist al țării, scrie solidnews.ro.

Sali Berisha a demonstrat că Florian Coldea a fost chemat să se întovărășească, pe banii publici albanezi, cu un premier în jurul căruia roiesc personaje cel puțin dubioase. Deși este membră NATO, Albania este rădăcina uneia dintre cele mai importante mafii din lume, mafia albaneză fiind cunoscută pentru duritate, violență și clasându-se pe locul al doilea în lume la controlul ponderii de trafic de droguri. Sali Berisha a avertizat că trebuie să se acorde o atenția sporită la conexiunile lui Coldea cu albanezii și cartelul Sinaloa. El susține că Florian Coldea a fost chemat în Albania tocmai pentru a asigura conexiunile necesare consolidării crimei organizate de acolo.

Interviul mai devoalează și operațiunea americană de corupere a Europei, pe modelul implementat de SUA în America Latină: de la traficul de droguri, la traficul de carne vie, prostituție, minare crypto și alte astfel de afaceri murdare. În această interpretare, Florian Coldea devine „grăjdarul” americanilor în Europa, fiind însărcinat cu gestionarea acestor afaceri murdare și cu extinderea lor în Europa. Albania este o placă turnantă a colaborărilor transfrontaliere coordonate de americani și așa a ajuns în acest insectar și actualul premier albanez, Edi Rama.

Albania este o țară gri, chiar și pentru NATO, pe care americanii o folosesc în mai multe scopuri, a evidențiat jurnalistul Liviu Alexa. Soros a împânzit mass media din Albania, controlează și justiția, lucruri confirmate de Sali Berisha. Mafia din Albania este renumită la nivel mondial, și, pe lângă traficul foarte intens de droguri, controlează peste 70% din prostituția din Londra. Totodată, se face lobby pentru ca Albania să primească mii de islamiști din gruparea Mujahedinii Poporului Iranian. În 2014, când premier era Victor Ponta, Victoria Nuland a făcut o vizită oficială în România, în care aceasta avea misiunea să-l convingă pe prim-ministru să accepte ca România să primească pe teritoriul ei câteva mii de oameni din această organizație, considerată teroristă de către americani (până în anul 2012). Obligat de opinia publică, Victor Ponta s-a văzut nevoit să refuze acest deal, iranienii fiind trimiși către Albania. Este foarte convenabil pentru SUA ca Albania să fie un soi de off-shore financiar și politic pentru ele.

Autoritățile române sunt obligate să răspundă tuturor acuzațiilor aduse de fostul lider albanez lui Florian Coldea și să ia măsuri în baza dezvăluirilor lui Sali Berisha referitoare la implicarea „generalului negru” în acțiunile mafiei albaneze, în special în traficul de droguri. După Sali Berisha, jurnalistul Liviu Alexa l-a invitat public și pe Eduard Hellvig, fostul director civil al SRI, la un interviu în care să discute pe teme de interes pentru români, inclusiv despre Statul Paralel, SRI și servicii, arată solidnews.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare