Firea: Pe mâna cui a încăput tara!?(…)În afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni

Firea

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a lansat un mesaj critic adresat coaliţiei de guvernare pe care o acuză că nu livrează nimic util pentru români.

Potrivit senatoarei PSD, în afarā de bātālia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, coaliţia de guvernare nu livrează nimic bun pentru oameni. Ea şi-a motivat afirmaţia dând exemplu un senator USR Plus care îi face „populişti” pe colegii de guvernare.

Firea: Pe mâna cui a încăput tara!? Jigniri în plenul Senatului! Un senator USR/Plus îi face “populiști” si inoportuni pe liberali! Colegi de guvernare, de altfel! Parteneri!!

”Motivul : un proiect de lege propus de liberalul Florin Roman, care prevede acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu începere de la 6 martie 1945, precum si a celor deportate în străinătate, sau care au trecut prin prizonierat. Si au si anuntat veseli ca vor vota împotriva proiectului!

  • Gabriela Firea: Liberalii tac și înghit.Mi-e milă de români

Liberalii tac si înghit. Nu de ei îmi e milă! Ci de români! Care sunt nevoiți să suporte o “CDR 2” – mai arogantă si mai ipocrită, în care, în afarā de bātālia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni”, a conchis Firea pe Facebook.