Florin Cîțu, liderul PNL: PSD și USR ar trebui să vină să susțină acest guvern minoritar

Președintele PNL, Florin Cîțu, a afirmat, luni, că soluția pentru a trece peste această criză politică și peste iarna dificilă este votarea de către PSD și USR a unui guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă. El susține că alternativa „reală”, dacă nu trece această propunere de guvern, este reprezentată de alegerile anticipate. Totodată, Cîțu a spus că nimeni din conducerea PNL nu a propus revenirea USR în Coaliție.

„Dacă ceea ce au spus cei de la PSD și USR în ultimul timp nu sunt doar vorbe, ar trebui să vină să susțină acest guvern minoritar și să rezolvăm această criză politică. Este vorba de maturitate politică, de situația prin care trece România.

Nu există niciun argument astăzi, când avem un guvern condus de un premier desemnat care nu mai este în persoana președintelui PNL, care a adus în jurul său votul minorităților, UDMR, să nu fie votat de parlamentarii de la USR și PSD.

Știm foarte bine că PSD a spus tot timpul că nu vrea la guvernare, deci n-a existat niciun argument ca PSD să vină cu această cerință, iar cei de la USR au plecat de la guvernare acum o lună de zile.

Soluția este acest guvern minoritar condus de domnul Nicolae Ciucă și să trecem peste această perioadă dificilă, această iarnă. Putem să ne întâlnim în primăvară să discutăm cu toții să vedem dacă există alte soluții, dar astăzi, pentru români, aceasta este cea mai bună soluție”, a spus Florin Cîțu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare