Florin Roman (PNL): Manipularea PSD cu înroșirea hărții României, în seara alegerilor, este o falsă amăgire pentru socialiști

Deputatul PNL Florin Roman spune că partidul a obținut un „rezultat fabulos” la alegerile locale.

„38% din numărul mandatelor de primari, 37% din numărul mandatelor de consilieri locali, 30% din numărul mandatelor de președinți de consilii județene și 32% din numărul mandatelor de consilieri județeni. Dezastru, cum ar zice Ciolacu

Manipularea PSD cu înroșirea hărții României, în seara alegerilor, este o falsă amăgire pentru socialiști. Povestea merge mai departe… cu un soldat în slujba țării și cu 2,5 milioane de voturi pentru PNL.

Mulțumesc fiecărui liberal pentru implicare și devotament față de PNL. Foarte puțini au crezut în acest scor înainte de alegeri. Toate sondajele dădeau un PNL în jur de 20%. În 9 iunie, românii au votat și au dat rezultatul precis.

În calitate de coordonator pentru alegerile locale, misiunea mea se încheie aici. Îi urez succes lui Dan Motreanu, coordonatorul campaniei prezidențiale, cel mai bun strateg pe care îl are PNL la ora actuală”, a scris Roman, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare