miercuri, iunie 29, 2022

Fostul fotbalist Adrian Neaga: De câte ori un sportiv reuşeşte o performanţă, politicienii se „lipesc” de el; dar ce au făcut ei pentru asta?

Adrian Neaga a avut un mesaj dur pentru politicienii care își fac imagine pe spatele rezultatelor bune ale sportivilor, scrie gsp.ro.

Plecând de la cazul lui David Popovici (17 ani), medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de Natație, fostul fotbalist spune că înainte să-i felicite politicienii ar trebui să se asigure că sportivii au cele mai bune condiții pentru a face performanță.

„Bravo lui. Trebuie să fim lângă el. Mereu când sunt rezultate, acești politicieni se asociază cu aceste rezultate. Până și președintele l-a felicitat. Dar înainte de a-l felicita, trebuie să se uite dacă acest copil are o masă bună, dacă are medicamentație sau dacă are un bazin în care să se antreneze. Hai să ne uităm la vecinii noștri. Trebuie să schimbăm totul de la rădăcină. Doar așa mai putem face ceva în România. Sunt bani în România, dar ar putea fi alocați mai mulți pentru sport. Eu sunt de acord cu cei care pleacă. Aici, societatea nu le oferă nimic. Nu trebuie judecați cei care pleacă. Ei se duc la un trai mai bun. Dacă am avea un conducători care ar ține cu țara asta, am avea și noi un trai mai bun”, a spus Adrian Neaga la GSP live.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner