Fostul ministru al Sportului, Ioana Bran – a obținut locul III, la prima sa participare la o cursă de Rally-Raid

Ioana bran cursa auto

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, deputata Ioana Bran – a obținut locul III, la prima sa participare la o cursă de Rally-Rai – „Cupa NSM Carei 2019”, competiție desfășurată timp de două zile.

  • Deputata a parcurs în prima etapă 50 de km, făcând echipă cu pilotul Crenguța Marinca.

”Astăzi au fost două etape de legătură și una specială. Pilot a fost Crenguța Marinca, eu am fost copilot și am parcurs mai bine de 50 de kilometri cu brio!

Vremea a ținut cu noi, iar mașina s-a comportat foarte bine. Iar după câteva minute de traseu, am scăpat și de emoții.

bran rallyAm mers bine și cred că au contat echilibrul dintre mine și Crenguța și faptul că ne-am înțeles excelent. Nu a fost ușor, dar suntem gata de start în probele de mâine, probe care vor fi mult mai grele față de cele de azi.

Mi-a plăcut competiția de azi, spiritul ei, mi-a plăcut încordarea aceea pe care o simți de la un capăt la celălalt al cursei. Dar vreau să vă spun că o participarea la un raliu de acest fel te întărește extrem de mult.

Remarc organizarea foarte bună a acestei competiții de Rally-Raid – „Cupa NSM Carei 2019”.”, a transmis Ioana Bran pe facebook detaliind ce s-a întâmplat în prima etapă.

La debut într-o cursă de auto de Rally, fostul ministru, a reușit ca după cea de-a doua etapă să ajungă pe podium, obținând locul III.

iana cursa masiniBran a precizat că ”nu podiumul contează, ci starea de competiție, încordarea, emoțiile, motorul mereu turat, drumurile spectaculoase și felul în care ne-am înțeles, Crenguța Marinca și cu mine. Și, să nu uit, mașina care s-a comportat excelent. Pe scurt: a fost un raliu fantastic!”

Mai mult decât atât, deputata a transmis într-o postare pe facebook, că ”a fost o zi mai grea decât cea de ieri, au fost echipaje care au avut probleme tehnice și au abandonat, dar așa se întâmplă la Rally-Raid.”

carei cursa auto”Mă bucur că acest prim raliu organizat la Carei a avut succes și atât orașul, cât și județul Satu Mare devin tot mai importante pe harta competițiilor de raliu din România.

Îi felicit pe toți competitorii și îi felicit și le mulțumesc organizatorilor care au fost impecabili!

Îi mulțumesc Crenguței și echipei noastre tehnice pentru această experiență specială.”, a conchis Ioana Bran în postarea de pe facebook.