Fostul parlamentar de Gorj Scarlat Iriza a decedat la vârsta de 68 de ani

Fostul parlamentar de Gorj Scarlat Iriza a decedat la vârsta de 68 de ani, pe patul de spital. Era internat la Spitalul Fundeni, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă, potrivit radioinfinit.ro.

„Conducerea PSD Gorj își exprimă profundul regret și tristețea față de vestea decesului colegului nostru, domnul Scarlat Iriza. În astfel de momente, pierderea unei persoane dragi este greu de înțeles și acceptat. Transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților acestuia. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” transmite PSD Gorj.

”Drum lin, Doru Iriza! Am sperat să câștigi și această bătălie așa cu ai câștigat întotdeauna. Ne rămân amintirile despre bunătatea ta, despre momentele ce ai știut să le faci plăcute cu fiecare ocazie. Condoleanțe familiei greu încercate!” transmite liderul PER Gorj, Adrian Tudor, fost viceprimar al Târgu-Jiului.

Scarlat Iriza a avut două mandate de parlamentar de Gorj. A fost ales deputat în legislatura 2000–2004 din partea PSDR și în legislatura 2012–2016, din partea PSD.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare