FOTO/ Deputatul PSD Radu Cristescu are trei întrebări pentru Traian Băsescu

Deputatul PSD Radu Cristescu îi cere, pe Facebook, lui Traian Băsescu să îl „lumineze” cu răspunsul la trei întrebări.

„Recunosc, la prima întrebare ma roade curiozitatea, dar la a doua, dacă nu ți aduci aminte, îți promit ca după Paste îți voi aduce eu.

1. In 1991 ai înființat in Norvegia o companie denumită PETROKLAV, mai apoi PETROKLAV Inc Bahamas(director și președinte erai tu) și PETROKLAV Management Inc Liberia, acțiunile acestei companii fiind la purtător(ERAI HOȚ DE TÂNĂR), prin care ai vândut FLOTA României. Spune-mi, te rog, era o nostalgie numele firmei după numele tău de turnător la securitate sau trebuia recunoscuta și urmărită pe piața de către cei care te-au recrutat înainte de ‘89?

2. Câți bani ai încasat, din vânzarea navelor, pe aceaste firme, PETROKLAV Inc. BAHAMAS, al carei director și președinte erai tu, BĂSESCU TRAIAN, de la City Bank Londra? 

3. Ce știi de creditul de la banca CHRISTIANIA Bank Oslo, unde tu și complicii tai ati făcut un prejudiciu de 158 MILIOANE DOLARI, C.N.M. PETROMIN S.A. Constanța. 

P.s: susțin in continuare ca nu faptul ca Traian Băsescu a fost TURNĂTOR LA SECURITATE este așa grav, ci faptul ca e cel mai CORUPT și CEL MAI BOGAT politician pe care l-a avut România.

Voi reveni cu documente…”, a scris Cristescu, pe Facebook.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare