FOTO Lucian Judele, candidat USR pentru funcția de Primar al Sectorului 3: ”Este timpul să spunem stop paveliadei și distrugerii spațiului verde”

Lucian Judele, actualul viceprimar al Sectorului 3, a fost ales de Uniunea Salvați România pentru a candida la funcția de primar al Sectorului 3. La evenimentul de lansare a candidaturii au participat președintele USR, Cătălin Drulă, președintele USR București, Vlad Voiculescu, parlamentari și primari USR, dar și primarul general al capitalei, Nicușor Dan, precum și Eugen Tomac, președinte PMP.
  • Uniunea Salvați România (USR) a prezentat, în cadrul unui eveniment, candidatul USR Sector 3 pentru funcția de Primar al Sectorului 3. Este vorba despre Lucian Judele, care în acest moment deține funcția de viceprimar al Sectorului 3.

,,Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obișnuit. Este un om care și-a dedicat viața și cariera serviciului pentru ceilalți, un medic și un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările și oportunitățile de modernizare ale comunității noastre. Avem un plan pentru modernizarea Sectorul 3. Avem o primărie de câștigat!”, a afirmat la evenimentul de lansare al candidatului, Cătălin Drulă, președinte USR.

În noua sa calitate de candidat, Lucian Judele își propune să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea durabilă și la creșterea calității vieții locuitorilor Sectorului 3.

  • ”Imaginați-vă că în Sectorul 3 s-ar fi construit un spital de cardiologie, unul de interne și, de ce nu?, poate și o clinică de dezintoxicare. Banii pe 3 spitale, pe care primarul Negoiţă a considerat că e mai bine să-i îngroape în Hala Laminor, unde, ca prin minune, vă apărea un nou mare complex imobiliar marca Negoiță. Haideți să scoatem Sectorul 3 de la stăpân și să-l dăm pe mâna managerilor care vor însănătoși Sectorul 3!” afirmă Lucian Judele, candidat USR la Primăria Sectorului 3.
”Este timpul să spunem stop paveliadei și distrugerii spațiului verde, adică distrugerii sănătății și vieții noastre. Este timpul să nu mai contribuim la îmbogățirea familiei Negoiță. Este timpul să transformăm Sectorul 3 într-un sector al oamenilor pe care să-i implicăm direct în procesul de decizie al administrației publice”, a declarat Lucian Judele.
  • ”Sunt conștient de faptul că astăzi, mai mult ca oricând, este necesară o regenerare democratică și o asumare a răspunderii și intrare într-o bătălie împotriva unui adversar cu resurse infinite”, a completat candidatul USR la Primăria Sectorului 3.

,,Ne trebuie oameni care urăsc nedreptatea. Vrem să vedem oameni care construiesc și oameni curajoși. Asta a oferit USR peste tot unde oamenii ne dau putere. Lucian Judele a reușit să construiască înainte de politică o carieră de succes și să ajute oameni.”, susține Vlad Voiculescu, președinte USR București.

USR Sector 3 subliniază că această candidatură reprezintă un angajament ferm pentru transparență, responsabilitate și consultare activă a comunității în luarea deciziilor importante pentru viitorul Sectorului 3.

La eveniment au participat Cătălin Drulă, Președintele USR, Vlad Voiculescu, Președintele USR București, Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, deputaţii Claudiu Năsui, Oana Țoiu, Diana Stoica, Denisa Neagu, Diana Buzoianu, Cristian Seidler, Tudor Pop, şi senatorii Simona Spătaru, Silvia Dinică și Ștefan Pălărie.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare